Krumplisalátát akarok csinalni de véletlenül megpucoltam a krumplit, igy is jo lesz, ha igy főzöm meg?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 7. 10:43
2/13 anonim válasza:
háát..de nagyon kevés vízben főzd, mert minden keményítő kimegy belőle és teljesen ízetlen lesz a saláta
3/13 anonim válasza:
Nem lesz izetlen, mert legalább beveszi a sót. A hajában főtt krumli izetlenebb. Fővés után szürd le, és hagyd jól kigőzölni, majd teljesen kihülni.
4/13 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen krumplit vettél? Ha szétfővős fajta, akkor nem jó.
5/13 A kérdező kommentje:
Köszi,hát nem tudom olyan sárga,nagyobb..
2012. ápr. 7. 11:21
6/13 anonim válasza:
Hát,nem akarlak elszomorítani,de a sárga krumpli pont az amelyik mindig szétfő.
7/13 anonim válasza:
én szoktam sárga krumpliból is csinálni semmi baja nincs! általában mindig főzés elött pucolom és kockázom fel utána meg kostólás alapon megfőzöm, mert persze mindegyik más időpontban puhul meg. Imádom a sárga krumplikat amúgy is :)
8/13 A kérdező kommentje:
1-2 volt ami nagyon szétfőtt,illetve szetnyomodott amikor akartam átnyomni a szeletelőn, amugy izre okés:-)
2012. ápr. 7. 12:22
9/13 anonim válasza:
legközelebb, ha így járnál, tegyél bele pár csepp ecetet.
nem fog szétfőni a krumpli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!