Tojást ha túl gyorsan főztem, kívül megfőtt de legbelül a sárgája meg egy kis fehérje még folyós, attól megehetem?
Figyelt kérdés
2012. júl. 13. 19:49
1/9 anonim válasza:
de meg ám, még finomabb, mint teljesen megfőzve.
2/9 A kérdező kommentje:
köszi :)
2012. júl. 13. 19:51
3/9 anonim válasza:
Buggyantott tojás majdnem! :D teljesen hibátlan! :P Én nagyon szeretem! :):)
4/9 anonim válasza:
Egy kicsi meg kell (szoktam) sózni, és fejedelmi kaja!
5/9 anonim válasza:
gratulálok, feltaláltad a lágytojást :)
6/9 anonim válasza:
Én is jobban szeretem így mint a kőkeményre főzött tojást!
7/9 anonim válasza:
ez a lágytojás, vajjal, pírítóssal és valami ínyenc sajttal legfinomabb reggeli...:) a keménytojást is úgy szeretem, ha nem "porzik" a sárgája, a buggyantott tojás meg az más, az nem héjában fő...de az is finom ;)...
8/9 anonim válasza:
Simán meg lehet enni, én is jobban szeretem így, mintha teljesen meg van főve. :D
És mivel főzve volt, elvileg a szalmonella sem fenyeget. :)
9/9 anonim válasza:
Természetesen meg lehet enni így is. Nem lesz semmi bajod tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!