Hogy szoktad a húsokat sütőben sütni?
vagy sütőzacskóban,vagy krumplival zöldségekkel,vagy simán bepácolva,vagy simán karikás krumplival,egész csirkét só alatt,oldalast vízzel krumplival:)
Így érted?
Általában a megtisztított húst megszórjuk fűszerrel (ízlés kérdése, hogy milyennel), sokszor csak sót és borsot használunk, így is finom lesz.
A tepsibe zsiradékot teszünk és beletesszük a húst, majd egy pici vízzel felöntjük. Rátesszük a tepsi tetejét vagy alufóliát és előmelegített sütőbe tesszük.
Amikor átpárolódott, akkor levesszük az alufóliát vagy a tepsi tejetét és megpirítjuk a húst.
Sertést, borjút, birkát serpenyőben körbepirítom, utána az előző hozzászólókhoz hasonlóan.
Csirkét, pulykát az előző hozzászólások szerint. (vizet sosem öntök alá)
Kacsát zsiradék nélkül, beirdalom a bőrét és kisül belőle a szükséges mennyiség, kb. egy óra múlva leveszem a fedőt és saját zsírjával locsolgatom.
Halat csak simán betolom és fedő meg minden nélkül, vagy sütőpapírba csomagolva fűszerekkel és zöldségekkel együtt.
Horkát és kolbászt kolbászzsírral fedő és víz nélkül vagy egyenként alufóliába csomagolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!