Tescoba kb mennyit fogok fizetni ha ezeket a húsokat veszem?
Fél kg csirkemell
4 alsó es 4 felso comb
2 db fel kgos sertes daralthus
Fontos!!
Köszi!
És hentesnél drágább vagy ott is kb ilyen árat fogok fizetni?
"Ez hülyeség, hogy tesconál nem szabad húst venni résen kell lenni ennyi. Mellesleg ugyanúgy kígyóznak a sorok a húspultnál, mint 2 héttel ezelőtt."
Akkor vegyél 1 kg csirkemellet a Tescoban, meg a hentesnél, és hasonlítsd össze. Nem hiába úszik a lében a Tesco húspultban a csirkemell. Miközben vágod fel akkor is tiszta víz, mire megfőzöd vagy megsütöd, addigra meg felére összezsugorodik. Nézd csak meg legközelebb a hústartó rekeszt, mennyi lé áll benne. Abból is látszik h tele van injekciózva vízzel, meg ki tudja milyen állagjavító szarokkal.
Hentesnél meg olyan csirkemellet kapsz (hozzáteszem még olcsóbban is, mert amíg a Tescoban most akciósan 1250, addig a hentesnél nálunk 1100) ami nem ereszt levet, ha vágod érezni h keményebb és nem folyik szét a kezed közt, valamint nem is zsugorodik a felére sütésnél.
És most kötekedhetsz, de régen én is 1,5 évig Tescoban vettem a csirkemellet. Szal tudom h miről beszélek. Óriási a 2 közt a különbség.
Az meg egy dolog h mekkora sor áll. Ha vhol romlott, büdös kaját árulnának, akkor oda mennél venni mert sokan állnak esetleg ott?
a tescóban kb 2500-ból kijön, persze attól függ, a csirkecombok mekkorák. nézz jól körül, mert sokszor az egészcomb olcsóbb, mint külön-külön.
daráthúsnak daráltass le egy kiló lapockát, vagy combot, jobban jársz, mint a tálcással, mert az sokszor olyan, mint a kenőcs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!