Lángoshoz a fokhagymás "kenegetőt" hogy szoktad elkészíteni?
Figyelt kérdés
2012. jún. 5. 20:38
1/7 anonim válasza:
Össze kell turmixolni vízzel. Úgy tudom, a sütödékben is úgy csinálják.
2/7 anonim válasza:
Nállunk csak annyit csinált a cukrász (meglepi lángos ebédre :D) h lereszelt és összekeverte kis vízzel
3/7 anonim válasza:
Én lereszelem, bele pici só és kevés víz.Ha kicsit áll elkezd sűrűsödni, zselésedni.
4/7 anonim válasza:
Nálunk szimplán a tejfölbe kerül pár zúzott gerezd.
5/7 anonim válasza:
Összenyomom a fokhagymát fokhagymapréssel, megsózom és ráöntök vizet, kicsit állni hagyom, hogy jól átérjenek az ízek.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. jún. 6. 08:48
7/7 anonim válasza:
Összezúzzott fokhagymát egy kis olajjal összekeverem és azt kenem a lángosra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!