Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Lángoshoz a fokhagymás "kenege...

Lángoshoz a fokhagymás "kenegetőt" hogy szoktad elkészíteni?

Figyelt kérdés

2012. jún. 5. 20:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Össze kell turmixolni vízzel. Úgy tudom, a sütödékben is úgy csinálják.
2012. jún. 5. 21:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nállunk csak annyit csinált a cukrász (meglepi lángos ebédre :D) h lereszelt és összekeverte kis vízzel
2012. jún. 5. 21:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én lereszelem, bele pici só és kevés víz.Ha kicsit áll elkezd sűrűsödni, zselésedni.
2012. jún. 5. 21:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk szimplán a tejfölbe kerül pár zúzott gerezd.
2012. jún. 5. 22:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Összenyomom a fokhagymát fokhagymapréssel, megsózom és ráöntök vizet, kicsit állni hagyom, hogy jól átérjenek az ízek.
2012. jún. 6. 07:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. jún. 6. 08:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Összezúzzott fokhagymát egy kis olajjal összekeverem és azt kenem a lángosra.
2012. jún. 28. 09:46
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!