Brokkoliból mit szoktatok csinálni? (ami nem leves. )
Figyelt kérdés
Olyan recepteket várok amiket pl. párolni kel...
Előre is köszi
2009. júl. 12. 19:10
11/14 anonim válasza:
Darált húsos brokkolis rakottas, tejszínnel nyakonöntve, sajttal a tetején...csam-csam
12/14 anonim válasza:
Én fasírtba szoktam keverni, vajon megpárolva, majd villával összetörve keverni a husihoz, reszelek még bele nyers krumplit, fokhagymát, sóval, borssal, vegetával, tojással összegyúrom és annyi morzsát szórok hozzá, amennyit felvesz, attól függően, milyen az előzőek aránya. Szoktam még fóliában, sózott, borsozott halszeletre púpozni a brokkolit. megszórom vegetával, dobok rá vajat és becsomagolom légmentesen, forró sütőbe dobom és isteni fincsi lesz.
13/14 anonim válasza:
Tejszínes tárkonyos ragulevesbe szoktam sok fincsi brokkolit tenni még, karfiol és gomba társaságában.
14/14 anonim válasza:
Bocsi, most látom, nem leves:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!