Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell használni a...

Emese 20 kérdése:

Hogyan kell használni a káposztafőző edényt?

Figyelt kérdés
Erdélyben vettem a múlthéten, az alján kívülről nem mázas, de ezen kívül mindenhol. A fő kérdés az lenne, hogy használat előtt ezt is be kell-e áztatni?
2012. júl. 12. 16:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen, én egy kicsit be szoktam áztatni.
2012. júl. 12. 16:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:

nem kell beáztatni, mivel a máztól úgy sem szív fel vizet.

hideg sütőbe kell tenni, begyújtani és amikor felforr benne a káposzta, akkor kell takarékra venni. kb 2 óra alatt fő meg így.

2012. júl. 12. 17:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Az alja nem mázas, szerintem ott szív fel vizet.
2012. júl. 12. 18:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Ennek semmi köze a római tálhoz, mehet egyenest a sütőbe, csak ne forróba.
2012. júl. 12. 18:24
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!