Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit süssek, hogy feltudjak...

Mit süssek, hogy feltudjak használni hozzá 2 dl Hulalát?

Figyelt kérdés
2012. jún. 18. 07:51
 1/4 anonim ***** válasza:
süss egy piskótát, csinálj egy pudingos, gyümölcsdarabos krémet, amibe belekevered a felvert hulalát. ezzel megtöltöd a piskótát, és kívülről is bekenheted.
2012. jún. 18. 08:25
 2/4 anonim ***** válasza:
2012. jún. 18. 08:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Olvasd is el, mielőtt belinkelsz valamit. fél liter hulalát ír a krémhez.... azt ne mondd, hogy arányosítson.
2012. jún. 18. 08:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Én szoktam poharas gyümölcskrémet csinálni - igaz ahhoz be kellene ruháznod pl egy kis doboz mascarpone sajtkrémbe is, ami nem olyan olcsó.

A sajtkrémbe belekeverek 20 dk turmixolt epret, de most van meggy is - óvatosan bele a felvert tejszín. Én + cukrot nem teszek bele, mert a Hulala cukrozott. Így kellemesen savanykás, de ha édesszájú vagy, akkor cukrozhatod még az epermasszát.

Szétosztom kelyhekbe - ez az adag 4 pohárra elegendő.

Tetejükre egy-egy félbevágott gyümölcs. 1-2 óra hűtés, és ilyen melegben csodás desszert ebéd után.

2012. jún. 18. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!