A sok rántot tök cukini után, behabosodik az olaj és nemtudom kisütni a többit. Mit csináltok hogy tovább lehessen használni a zsiradékot? Különben sütés után leszüröm vagy közbe is?
Figyelt kérdés
2012. júl. 5. 19:53
1/5 anonim válasza:
Ha öreg az olaj behabosodik . Egyébként ha egyszerre csak kevesebbet sütsz ki, akkor nem lesz habos. Egyszerre csak párat tegyél bele.
2/5 anonim válasza:
Én evőkanállal le szoktam szedni a habot sütés közben, egy ideig nem fut tovább, és általában, ha krumplit sütsz ki benne, letisztul valamennyire az olaj. De ha túl sokat sütöttél már ugyanebben az olajban, sajnos új adag, friss olajra kell váltani.
3/5 anonim válasza:
Ahogy az előttem levők írják!
Ellenkező esetben könnyen megeshet, hogy a habos olaj nem fér a bőrében, akarom mondani kifut az edényből és takaríthatod a tűzhelyet is.
5/5 anonim válasza:
egy jotanács. ha sütsz ilyeneket, vagy hust, egy krumplit pucolj meg, én elvágom 4 részre, és beledobom kétszerre. ugyanis krumpli tisztitsa az olajat, nem fog égni. nekem még rántott hus után is olyan, hogy még egyszer fel lehet használni. csak egy krumpli :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!