Ha kiolajozom a muffin sütő mélyedéseit, akkor lehet sütni muffin papír nélkül?
Figyelt kérdés
Vettünk 24 db os muffinsütőt(mini), de még nem találtunk bele muffin papírt. olajozással vagy vajazással megoldható?2012. jún. 28. 15:39
1/7 anonim válasza:
igen, de még jobb, ha kis is lisztezed. megszórod, aztán felfordítva kiborítod a csap felett a feleslegeset.
2/7 anonim válasza:
ja, és tökéletes az olaj vagy margarin, de használd a drága vajat erre:)
4/7 anonim válasza:
Nem mindegyik maffin süti jön ki a formából. Van olyan jó összeállítású süti, ami gond nélkül kijön, de van olyan is ami nem. Egy kicsit hagyod hűlni, aztán felfordítva odaütögeted a nyújtódeszkához, és kijönnek a sütik. DE a biztonságos sütés miatt azért érdemes beszerezni legközelebbre papírkapszlit szerintem. ÉN is csak a legolcsóbbat szoktam venni.Jó sütögetést!
5/7 anonim válasza:
Előző vagyok:szerintem csak olajat használj, ilyenkor az a legjobb!
6/7 anonim válasza:
Én Flóra margarinnal szoktam kikenni, amikor megsült a tepsit egy vizes konyharuhára teszem, pár perc múlva így már jól kiszedhető a muffin.
7/7 anonim válasza:
Én minden sütit amikor kiveszem a sütőből, vizes viledára teszem. alulról egy kis párát kap és minden szépen elválik a tepsi aljától.
pár perc állás után a muffokat is villával ki lehet kapkodni a formából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!