Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Karajból milyen finom kaját...

Karajból milyen finom kaját főzzek?

Figyelt kérdés
A rántott húst már nagyon unom, kisütni meg olyan snassz.
2009. júl. 12. 07:30
 1/8 anonim ***** válasza:
81%

Sok mindent nem lehet belőle készíteni,mert nagyon száraz.Próbáld meg,hogy lisztbe forgatod,elősütöd,pici vizet öntesz alá és párolod,só,bors,szerecsendióval fűszerezd.Ha már majdnem puha,tegyél hozzá zöldborsót,sárgarépát,karfiolt éa párold együtt.Ha mind megpárolódott keverj bele egy pohár tejfölt.Tálalhatod így is,vagy tésztával,rizzsel stb.Ha szereted ,zöldségek helyett készítheted lecsósan is.

Ha nem akarsz rántotthúst,akkor legközelebb karaj helyett tarját vegyél,sütni csak az a jó,és mást is tudsz belőle készíteni,vagy lapockát,combot.Azok nem olyan szárazak,mint a karaj.Esetleg a karajt még úgy is elkészítheted,hogy felvágod egy nagy lapba,esetleg felszúrod,és megtöltöd tojással,kolbásszal vagy más töltelékkel.Összegöngyölöd,beburkolod vékony szalonnával,Alufóliába tekered és egyben megsütöd.,a végén leveszed a fóliát,és a tetejét pirosra sütöd.Hagyd egy kicsit hülni,mielőtt szeleteled.

2009. júl. 12. 08:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
87%

A töltött karaj jó ötlet, tényleg nagyon finom.

Én fokhagymásan, baconnal lefedve szoktam sütőben sütni, vagy megtöltöm sajttal és úgy rántom ki. Az is finom.

2009. júl. 12. 08:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
79%

[link]


itt rengeteg kajából válogathatsz,én itt szoktam mindig szétnézni

2009. júl. 12. 08:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
81%

nyitrai szelet, párizsi szelet

sajtos hús:

karajt felszeletelni, kiklopfolni, sózni, borsozni, lisztbe forgatni, kevés olajon elősütni. Jénait kivajazni, szeleteket egymás mellé letenni, reszelt sajttal bőven megszórni, pirospaprikával mindegyiket meghinteni, majd 1 húsleveskockát felfőzni 3-4 dl vízben, aláönteni és sütőbe téve addig sütni, amíg meg nem puhul a hús! Sült krumplival tálalni!

A szeletekre lehet még tenni:

-főtt brokkoli- vagy karfiolrózsákat, besamel mártással leönteni a tetejét

-apróra vágott hagymán megpirított gombaszeleteket

-barack félbevágva vagy ananászkarikák

-vagy amit épp szerettek

2009. júl. 12. 10:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
87%

Ezt nemrég láttam a paprika tv-ben:

Csinálsz lecsót,ütsz rá tojást. A karajszeleteket kiklopfolod,sózod borsozod,majd a felébe beletöltöd a tojásos lecsót,és ráhajtod a másik felét a husinak. Ezután becsomagolod alufóliába a húsokat,és forró olajba 'kisütöd' őket. Azaz igy csak párolódik...köretnek szagattak hozzá nokedlit,amit kapros túróba forgattak,és paprika mártást is tettek mellé.

2009. júl. 12. 13:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 A kérdező kommentje:
köszi szépen mindenkinek, de végül is eszembe jutott egy rcepet, amit anyu szokott csinálni
2009. júl. 12. 13:30
 7/8 anonim ***** válasza:
85%
Most nem azért, de miért kellett ennyire lepontozni???
2009. júl. 12. 16:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Előző válaszolonak:

Nem tudom, a pontozás engem is meglep néha.

Mindenesetre felpontozlak. :)

2009. júl. 12. 16:29
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!