Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A rántást hideg vagy meleg...

A rántást hideg vagy meleg vízzel kell felengedni?

Figyelt kérdés
2012. júl. 9. 16:01
1 2
 11/13 joeyl válasza:
Hát én nem osztom, azt a véleményt hogy hőkiegyenlítés. Bár a hüvelyesek kivételével hideg rántást készítek. Ami olaj-liszt- víz vagy tej, esetleg tejföl, tejszín. Lisztet nem feltétlen simára keverem az olajjal, aztán bele a fojadék, AMI HIDEG na itt simára. Mondják rutin meg az évek. egy idő után tudja az ember mennyi kötés kell az ételbe. Egyszerre bele az ételbe elkeverem. Csomó mentes, kiforralom, és ennyi.
2014. márc. 22. 10:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 joeyl válasza:
Még valami, a pirított liszt nem ugy sűrít mintha hidegen kevernéd, és itt nem habarásról beszélek.
2014. márc. 22. 10:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/13 joeyl válasza:
Egy hideg rántást meleg vízzel higítani? Vagy egy pirított kihült rántást meleg vízzel higítani??? Úgy húz mint az állat, sok lesz a folyadék CSAK HIDEGGEL!!!!! VAGY HA LEHET STAUBOLOD
2014. márc. 22. 10:25
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!