Eddig készítettem már melegszendvicset (szalámis-sajtos), kis dobozba raktam parit uborkát paprikát mind mentek be a hűtőbe. A melegszendót megeszem hidegen is, úgy még jobb is! Még tervezem, hogy sütök egy bagettet vagy pizzát, 7re már a megbeszélt helyen kell lennem. Megsüssem hajnalban vagy este 10 körül? Hűtőbe zsupsz.. meg még majd csinálok egy-két szendvicset, de azokat később. Hűtőtáskám nem lesz, a régi, jól bevált táskám elülső részébe pakolnám az ennivalókat, meg a zöldséges dobozt, meg kisvüvegbe raktam el kakaót - azt hagyjam itthon mert megromlik vagy pusztítsam el a reggelinél? Fagyasztok le vizet, egész éjjel bent hagyom, kibírja délutánig. Úgy tervezem, olyan 7.30ra leszünk ott, én meg olyan fél 3 3 fele eljönnék, mert lesz még egy-két dolgom...
2012. júl. 8. 17:16
1/3 anonim válasza:
Kakaót semmiképp ne vigyél! Minek ez a rengeteg kaja? Sokkal praktikusabb ilyen melegben a helyszínen venni egy lángost vagy valamit, mint cipelni egy csomó kaját egy fél napos elfoglaltságra.
2012. júl. 8. 17:34
2/3 anonim válasza:
a sajtos szendvics nagyon rossz ötlet,de tekintettel arra,h még reggel megeszed,nem akkor baj.mondjuk nem értem h minek még zöldség is,elég undorító amikor a melegtől megaszalódik.a pizzát is hűtőbe akarod rakni?mondjuk amilyen idő van,kirakod 5 perce,és olyan lesz mintha most sült volna,megfejelve egy kis gyomorrontással.a kakaót nem értem,h minek akarnál vinni,de szíved joga.legalább annyit tehetnél,ha már nincs hűtőtáskád,h egy zacskóba raksz jégakkut,és mellé a zöldséges dobozt+ a többit,de ha az sincs:Oakk sztem maradj a szendvicsnél sajt nélkül!!
2012. júl. 8. 17:44
3/3 anonim válasza:
Én is azt mondom, kakaót semmiképpen sem. pár szednvics a táskában és innivaló, esetleg gyümölcs, ha még elfér. ha nincs is hűtőtáskád, a bevált táskadba tehetsz egy neylonba tett jégakkut, amitől biztonságban lesz minden elemózsiád, akár délutánig is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!