Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Szemerősítésre, látásjavításra...

Szemerősítésre, látásjavításra milyen ennivalók, teák, egyéb jók?

Figyelt kérdés
Aki távolra lát rosszul,annak miket javasoltok?Milyen vitamint,teát,ételt stb?Köszi!
2011. febr. 5. 01:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a doki sárgarépát javasolt az A-vitamin miatt, és áfonyát, nem tudom, mi miatt.:) Pontosabban áfonyakivonatot kaptam tabletta formájában.
2011. febr. 5. 01:11
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi,és segített?Vagy csak mostanában kezdted?
2011. febr. 5. 01:23
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Az áfonya erősíti a szem hajszálereit, ezért javasolt a szedése. De a Béres szemerő kapszula is nagyon jó, meg az oculo plus.
2011. febr. 5. 01:48
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok, bocsi a késésért.:)

Végigcsináltam a doki által javasolt kúrát, és nem vettem észre érzékelhető javulást. De azóta kiokosodtam, hogy az áfonya tényleg jó, így bizonyára csak az én esetemben volt hatástalan..

2011. febr. 17. 14:17
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszike:-)Jó lenne kitalálni olyan dolgokat,amikkel erősíteni lehet a szemet!Nem hiszem el,hogy nincs,hiszen más szervet is lehet erősíteni!Ha vkinek van még 5lete,írjatok....
2011. febr. 18. 02:06
 6/6 anonim válasza:
Szia! Én nemrégiben olvastam egy olyat, hogyha levesszük a szemüvegünket, és gyakoroljuk a távolba látást, akkor javulhat a szemünk. Nekem 1,5 éve van szemüvegem, és kb. ezt egy 2 hete olvastam. Így írták le a szemedzést: Napi 10X 5 percet vegyük le a szemüveget, és ismerős környezetben gyakoroljunk messzire fókuszálni. Nekem kezd beválni az edzés. A legerősebb dioptriám mondjuk 2,25, de örülök, hogy javul. Én ezzel csinálom az edzést: 20-25 méterre lévő autóknak tisztábban látom a rendszámát.Viszont, amit érdekesnek tartok, hogy le volt írva a következő: "Akár 8-as dioptria felett is lehet javítani szemműtét nélkül" Üdv, Trabiorr
2011. júl. 8. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!