Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy csinálják az éttermekben...

Hogy csinálják az éttermekben a párolt rizst, hogy a rizsszemek nem ragadnak össze?

Figyelt kérdés
Én is ilyet akarok itthon készíteni! Hogy kell? A szemek nem tapadnak össze, hanem szétválnak.
2012. júl. 5. 15:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szépen lepontoztak mindenkit, valakinek ez okoz kielégülést? :-DDDDDDDDDDD
2012. júl. 18. 14:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 A kérdező kommentje:
hát ez érdekes.. én zöld pacsit adtam a válaszolóknak, hadd döntsem el én, h hasznos volt-r vagy sem! irgumburguuum
2012. júl. 18. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!