Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » "köszönöm" sütit, de milyet?

"köszönöm" sütit, de milyet?

Figyelt kérdés

Szomszéd nénink rengeteg mindent ad nekünk a kertjéből.

Zöldségeket, gyümölcsöket kg számra!

Szeretnénk Neki sütit sütni a gyerekekkel amit aztán egy kis kosárkában (amit később esetleg a kertben használhat) átvinnének a gyerekek.

Milyen sütit ajánlanátok?

Krémes ne legyen a melegre való tekintettel!

2012. júl. 4. 20:04
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Valami olyan fajta aprósütit, amit esetleg alaposan becsomagolva több napon, esetleg héten át is viszonylag frissen tud tartani. Az idősek már "beosztással" élnek, tehát inkább idővel puhuljon, mint száradjon. (Valami mézes alapanyagú vagy hasonlóra gondolok)
2012. júl. 4. 20:19
 2/8 anonim ***** válasza:
Andi konyhájában találtam a foltos mákost. Nem nagy vesződség az elkészítése, és annyira nem is költséges. Már kétszer sütöttem. A néni biztosan szeretni fogja és a gyerekeid is.
2012. júl. 4. 20:24
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hókifli, linzer karikák. Minél tovább tárolják, annál puhább. Nincs benne romlandó és igazán kosárkába való.
2012. júl. 4. 20:28
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

A linzer valóban remek ötlet, de én a pogácsára szavazok, azért, mert a körülöttem élő idős nénikből kiindulva inkább a sósat szeretik mint az édeset. Bár szerintem ha a gyerekek kockacukrot vinnének neki a kosárkába, annak is örülne:D

Ha tudod róla, hogy szereti az édeset, akkor valóban a linzer.

2012. júl. 4. 20:36
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Muffin. Mutatós és eláll.

Érdekes, hogy körülöttem meg az idősek inkább édesszájúak, bár mondjuk a 85 éves nagyapámnak mindegy, szeret valamit eszegetni estefelé.

2012. júl. 4. 23:57
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Végül is egy túrós-sajtos pogácsa mellett döntöttünk.

Anyukám régi receptje, a túró ellenére is sokáig eláll, bár nálunk erre még nem nagyon volt tesztidő, mert hamar elfogy mindig!

2012. júl. 5. 05:15
 7/8 anonim ***** válasza:
36%
Ha már úgyis döntötték, akkor meg minek kérdezed?
2012. júl. 5. 10:12
 8/8 A kérdező kommentje:

:D

Hmmm imádom az ilyet :)

Mert amikor kérdeztem,még nem tudtam, de az egyik KEDVES válaszoló aki a pogácsát ajánlotta segített dönteni.

Hát ennyi az egész, nem bonyolult, ugye?

Most pedig mehetsz vissza mesét nézni, a szünidőben úgyis sok csatornán az megy :D

2012. júl. 5. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!