"köszönöm" sütit, de milyet?
Szomszéd nénink rengeteg mindent ad nekünk a kertjéből.
Zöldségeket, gyümölcsöket kg számra!
Szeretnénk Neki sütit sütni a gyerekekkel amit aztán egy kis kosárkában (amit később esetleg a kertben használhat) átvinnének a gyerekek.
Milyen sütit ajánlanátok?
Krémes ne legyen a melegre való tekintettel!
A linzer valóban remek ötlet, de én a pogácsára szavazok, azért, mert a körülöttem élő idős nénikből kiindulva inkább a sósat szeretik mint az édeset. Bár szerintem ha a gyerekek kockacukrot vinnének neki a kosárkába, annak is örülne:D
Ha tudod róla, hogy szereti az édeset, akkor valóban a linzer.
Muffin. Mutatós és eláll.
Érdekes, hogy körülöttem meg az idősek inkább édesszájúak, bár mondjuk a 85 éves nagyapámnak mindegy, szeret valamit eszegetni estefelé.
Köszönöm a válaszokat!
Végül is egy túrós-sajtos pogácsa mellett döntöttünk.
Anyukám régi receptje, a túró ellenére is sokáig eláll, bár nálunk erre még nem nagyon volt tesztidő, mert hamar elfogy mindig!
:D
Hmmm imádom az ilyet :)
Mert amikor kérdeztem,még nem tudtam, de az egyik KEDVES válaszoló aki a pogácsát ajánlotta segített dönteni.
Hát ennyi az egész, nem bonyolult, ugye?
Most pedig mehetsz vissza mesét nézni, a szünidőben úgyis sok csatornán az megy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!