Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen sütit tudnánk elkészíteni?

Milyen sütit tudnánk elkészíteni?

Figyelt kérdés

Most lesz anyukám szülinapja, holnapután. 12 éves vagyok, nem tudok sütni meg ilyenek. Van pénzem megvenni az alapanyagot kb 2000Ft. Eddig mindig csináltam neki keksztekercset meg azt a golyót. De szerintem az már unalmas. Most szeretnék valami olyat, amit szintén nem kell sütni de finom.

Remélem tudtok segíteni.

2012. júl. 2. 16:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Bár a piskótát sütni kell, borzasztóan egyszerű. Én mindenből (cukor, tojás, liszt) ugyanannyit használok (pl.: 5 tojás, 5 evőkanál liszt, 5 cukor). Ha csinálsz mellé egy vanillinpudingot és veszel mellé gyümölcsöt, pl.: barackot, még tortát is készíthetsz. Szerintem megéri megpróbálni, elronthatatlan, ha odafigyelsz egy kicsit. :)
2012. júl. 2. 16:37
 2/4 anonim ***** válasza:

Csinálj tiramisut. Vagy nézz szét ezek között: [link]

sok sikert! :)

2012. júl. 2. 16:46
 3/4 anonim ***** válasza:

[link]

Ez nagyon finom! A hétvégén ettünk barátoknál, ebben a hőségben meg kifejezetten jól esik :)

2012. júl. 2. 17:10
 4/4 anonim ***** válasza:

Készíts tejfölös-kekszes sütit.

Veszel kocka alakú háztartási kekszet, 2 nagy pohár tejfölt, tetszés szerinti gyümölcsöt, és zselatint.

Krém: tejfölt összekevered ízlés szerint cukorral, vaníliás cukorral, pici sóval, lehet bele tenni a gyümölcs levéből is egy picit.

Egy mélyebb tepsibe leraksz egy sor kekszet, elkezded rétegezni a krémmel, megint keksz, megint krém...mi azt hiszem 3 réteg kekszet szoktunk, teteje krém. Ráteszed a gyümölcsdarabokat, aztán rá zselatint és kész. Este megcsinálod, beteszed a hűtőbe, reggelre megpuhul a keksz. :) De jobb ha egy egész napot áll.

Mi nagyon szeretjük, nagyon egyszerű, finom, könnyű süti :)

2012. júl. 2. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!