Szombaton megfőzött borsó leves, ami a hűtőben volt egész végig, az még fogyasztható ma?
Figyelt kérdés
2012. júl. 4. 14:16
11/17 anonim válasza:
A hűtőben 5 fok is lehet sok baktérium van ami szaporodik ezen a hőmérsékleten, és tésztában főként.
12/17 anonim válasza:
ha buggyanni kezd, akkor szinte hallani, hogy pezseg. hidegen is meg tudod állapítani, hogy beindul-e az erjedés vagy sem.
a legjobb hűtőben is előfordulhat, pláne, ha tészta is van benne, hogy megromlik, ebben a hőségben.
szerintem ma már 5. napos, szóval nagyon necces.szerintem.
13/17 anonim válasza:
Első vagyok. Kinek ártottam? Rosszul esett a pontozásotok. Igaz nem vagyok a rögtön mindent kidobni fajta, de nem is tehetem meg, mert nem duskálunk.
14/17 anonim válasza:
Köszönöm, köszönöm, köszönöm - első vagyok.
15/17 doboszoli válasza:
Mérlegelj!
Megér-e egy tányér borsóleves kettő-négy hét
"nyaralást" a fertőző osztályon, szigorú diétán, stb.
16/17 A kérdező kommentje:
Na megettük a levest, mivel semmi baja nem volt, és szerencsére nem a fertőzőn töltöttük az éjszakát...
2012. júl. 5. 06:39
17/17 anonim válasza:
Doboszoli! Azért Tőled többet vártam.
Rutinból tudnod kéne milyen az az étel ami fosat, milyen ami nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!