Szombaton megfőzött borsó leves, ami a hűtőben volt egész végig, az még fogyasztható ma?
Figyelt kérdés
2012. júl. 4. 14:16
1/17 anonim válasza:
Én biztos megmelegiteném, és ha nem savanyú, akkor semmi baja. Esetlet, ha még biztosabb akarsz lenni benne, hogy semmi baja, forrald fel egy percre. Ha van benne tészta, akkor már gyanúsabb a dolog.
2/17 anonim válasza:
Forrald fel, de ha tészta vagy hús van benne, én már nem enném meg.
3/17 A kérdező kommentje:
Hús nincs benne, zöldség+nokedli
2012. júl. 4. 14:32
4/17 anonim válasza:
Először is, ma már szerda van hány napja is főzted? Másodszor, a nokedli ilyen melegben más másnaposan is veszélyes. Én nem enném meg.
5/17 A kérdező kommentje:
Ilyen melegben? Kihűlése óta a hűtőben van.
2012. júl. 4. 14:48
6/17 anonim válasza:
Hát én nem ennék meg szombati kaját, még akkor sem, ha a hűtőben volt.
7/17 A kérdező kommentje:
Ok. Köszi a válaszokat.
2012. júl. 4. 15:07
8/17 anonim válasza:
Ha nem lenne tészta benne akkor esetleg, de mivel van benne semmiesetre se.
9/17 anonim válasza:
Ha a hűtőben volt,és nem forr,akkor nyugodtan megeheted. De előtte jól forrald fel. A nokedlitől sincs semmi baja.
10/17 anonim válasza:
Én is átforralnám és utána megkóstolnám.
Kidobni ráérsz utána is, ha olyannak érzed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!