Miért nem sikerül sose a hagymás-tojásrántottám?
Figyelt kérdés
Sima rántottát perfekt készítek, már másodszorra csináltam lila hagymával. Hagymát összevágtam. Tojást felkavartam. Olajat raktam a serpenyőbe. Már nagyon gőzölgött, mikor beleraktam a hagymát. Kiszedtem, kiraktam kistányérba. Utána a tojást is megsütöttem, de odaragadt...
Anyáé vhogy mindig jobb, mint az enyém.
Ui: főzni tanulok, egyelőre ezeket az apróbbakat sajátítom el, két hét múlva majd már élesben megy. Olyan helyen leszünk, ahol nekem kell majd főzni..:DD
18/L
2012. júl. 4. 12:31
11/14 anonim válasza:
miért szeded ki a hagymát?? kérlek válaszolj nekünk, mert ezt tudnunk kell :D
12/14 anonim válasza:
Soha nem fogjuk megtudni, hogy a kérdező miért szedi ki a hagymát :(
13/14 anonim válasza:
Nekem kireped az epém, ha nem tudhatom meg.
14/14 anonim válasza:
Kiírok egy ilyen kérdést ugyanebbe a kategóriába, hátha jön rá válasz vkitől, aki szintén kiszedi xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!