Mitcsináljak belőle? Vadasnak vagy hagymás rostélyosnak jobb? Egyéb ötlet?
Figyelt kérdés
Kaptam 12 szelet vékonyra szeletelet marha szegyet : a szín hús részét.Pörköltet már nem tudok csinálni,belőle mert fél centi vastagra szeleteve tenyérnyi nagyságú szeletelték.2011. nov. 26. 17:59
1/6 anonim válasza:
mindkettőnek jó - mikorra menjek át? :D
2/6 anonim válasza:
Én a szeleteket (ha már ilyen nagyok) félbevágnám, és a hús egyik felét vadasnak, a másik felét rostélyosnak készíteném el egy másik alkalommal. Mikor indulhatok?
3/6 anonim válasza:
Hallod, és engem nem is hívsz??
Mindkettő első osztályú választás, a vadas zsemlegombóccal, a rostélyos pirított kockaburgonyával!
4/6 doboszoli válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz!
5/6 anonim válasza:
A marhaszegy nem jó hagymás rostélyosnak, mert az frissen sült! Annak hátszint, vagy előkészitett rostélyost használunk, esetleg bélszint. A vadas lehet párolt hús. Zoli csodálkozom rajtad!!!
6/6 doboszoli válasza:
Igazad van, de "hirtelen sütni" csak megfelelő minőségű,fajtájú, kellően pácolt húst lehet.
A kérdezőnek, viszont szegy áll rendelkezésre.
Lehúzatva, majd párolva kiváló "hamis rostélyos" készülhet belőle. Magam is készítettem -nem kedvemre való rostélyosból- párolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!