Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A tészta főző vízbe mennyi só...

A tészta főző vízbe mennyi só kell hogy jó legyen?

Figyelt kérdés
2009. júl. 8. 18:06
1 2
 11/11 anonim válasza:

"és sohasem teszek bele sót, "


Az oké, hogy sószegényen is lehet főni, de ha pl a grízestészta vízébe nem raksz sót, akkor az ehetetlen lesz!

Só mindenbe kell szinte, főleg a tészta vízébe.

Minek átesni a ló másik oldalára?

2013. jún. 7. 12:22
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!