A tészta főző vízbe mennyi só kell hogy jó legyen?
Figyelt kérdés
2009. júl. 8. 18:06
11/11 anonim válasza:
"és sohasem teszek bele sót, "
Az oké, hogy sószegényen is lehet főni, de ha pl a grízestészta vízébe nem raksz sót, akkor az ehetetlen lesz!
Só mindenbe kell szinte, főleg a tészta vízébe.
Minek átesni a ló másik oldalára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!