Vaszily katalin kérdése:
Miért kell aszkorbinsav az otthon készitésű kenyérbe?
Figyelt kérdés
2012. jún. 29. 10:39
1/2 anonim válasza:
Hogy kevésbé morzsálódjon. De nem dől össze a világ, ha kihagyod belőle, főleg, ha jó minőségű liszted van.
2/2 A kérdező kommentje:
köszi.
2012. júl. 4. 10:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!