Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért kell aszkorbinsav az...

Vaszily katalin kérdése:

Miért kell aszkorbinsav az otthon készitésű kenyérbe?

Figyelt kérdés

2012. jún. 29. 10:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Hogy kevésbé morzsálódjon. De nem dől össze a világ, ha kihagyod belőle, főleg, ha jó minőségű liszted van.
2012. jún. 29. 10:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi.
2012. júl. 4. 10:42

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!