Mit tegyek az amerikai süti tetejére?
Szerintem is zacskóba téve meg fog puhulni. Ilyenkor érdemes 1-2, vagy több nappal előbb megsütni ezt sütit.
De van esetleg még egy ötletem:vannak azok a műa. dobozos sütésálló lekvárok, de most nem a sütésállóság a lényeg, hanem ha jól kikevered a lekvárt, akkorkenhető, és jó sűrű lesz. Na már most:ezt a sűrű lekvárt a sütit felfordítva a süti aljára kened, monduk nem teljesen a széléig, aztán olvasztol fel bevonócsokoládét, és ezt a lekváros süti alját megmártod csokiban úgy, hogy a lekvárt takarja csoki teljesen. Hagyd megkötni a csokit, és szerintem másnapra puhulni fog, mindamellet, hogy plusz ízt kapott a kekszed. A csokiba ne sok olajat tegyél, hogy sűrű maradhasson, és később se olvadjon könnyen (meleg van). Még annyit tehetsz, hogy amikor a süti alját becsokizod, akkor még mondjuk, belemártod darált dióba, vagy mogyoróba, vagy egyszerűen csak kókuszreszelékbe. Szerintem így is tuti lenne. Jó étvágyat hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!