Milánói szószt hogy csináljátok?
Figyelt kérdés
2009. júl. 8. 12:16
1/4 anonim válasza:
Hát én nem vagyok egy konyhatündér, szóval porból.
Lehet venni milánói alapot, rá van írva a hátára, hogy hogyan kell csinálni, meg hogy mit tegyél még bele a poron kívül.
2/4 anonim válasza:
Sűrített paradicsom, sonka, gomba, margarin és sok-sok fűszer (bazsalikom, oregánó, kevés tárkony, só, bors). Jobb, mint a bolti! :) Arról nem is szólva, hogy anyósom múltkor vett milánói szószt, ami viszont sima, mezei ketchup (!) volt, ahogy kibontottuk. Még az összetevői is azok voltak, mint a ketchupé... Így vágják át a népeket a boltban a gyártók.
3/4 anonim válasza:
Hagyma, szalonna, sonka, darált husi, gomba, mindenféle zöld fűszer, sürített paradicsom, némi ketchup. (ebben a sorrendben)
4/4 anonim válasza:
Elősször is a milánóiba nem kell hús! Az már akkor bolognai lesz.
hagymát olajon megpirítok, rádobom az összekockázott gombát,tovább pirítom, majd hozzáadom a szintén összekockázott paprikát, paradicsomot, cukkinit. Hagyom had' fortyogjon kicsit. Később még adok hozzá paradicsompürét vagy levet és a legvégén a fűszereket, friss bazsalikom, oregano, pici só. Olaszországban élő sógornőm így készíti és isteni finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!