Láttam minap valamelyik adón kaliforniai paprikát megtöltve, szépen felszeletelve, olajon megpirítva mindkét oldalát és utána sütőbe tolni, tetejére sajt. Működik ez így?
Úgy értem mi a töltelék és ha felszeletelem nem esik ki a paprikaszeletből?
nem találtam hozzá receptet. Csak olyanok vannak fent hogy egészben megtöltve...
Husi, vagy mi a töltelék? Nem láttad? Én nem láttam, de valahogy így csinálnám:
darált husi, fűszerek, tojás összekeverném, esetleg még áztatott zsemle is, ezzel tölteném. Vagy inkább felszeletelném a paprikát, egy tepsit kivajaznék, zsemlemorzsával beszórnám, rá a karikákat, bele a masszát, lenyomkodnám, rá a sajtot és megsütném. Ha nem túl vastag, le sem kell takarni fóliával szerintem. Nem lehet rossz.
Off. Csináltam már így krumplit, kivajazott tepsibe tettem felkarikázott krumliszeleteket, ha lehet minél nagyobbakat, bekentem őket tojás és tejföl keverékével, rá sajt és megsütöttem. Fini.
Azóta megvolt...nos, az ízileg nagyon fini.
Szépen lehet karikázni, gyors pirítás után tepsi majd sajt.Én pici tejfölt is csippentettem a sajt alá.
Viszont.......sülés után a paprikától elválik a hús...összébb sül. De a sajt összefogja...végül is nincs vele baj....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!