Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy kell gordon bleu-t csinálni?

Hogy kell gordon bleu-t csinálni?

Figyelt kérdés
Tudom hogy rántott hús kell hozzá sajt és sonka. De hogy töltsem meg azt az 1cm-es vastagságú húst és hogy süssem hogy ne folyjon ki a sajt? Jah és hogyan panírozzam?

2012. máj. 17. 16:44
 1/4 anonim ***** válasza:
50%
Cordon bleu max!
2012. máj. 17. 16:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
81%
2012. máj. 17. 16:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy én szoktam: szép tenyérnyi hússzeleteket (csirke,-pulyka, de akár sovány disznócomb is lehet) kissé kiklopfolok, besózom.

vékonyra szeletelt sonkát, ami szögletes negyedekbe vágom.

egy szelet húsra megy két darab negyed sonka.a sonkához hasonló méretű de vastagabb sajtszeleteket vágok.

a tenyerembe teszem a húst, a két végére a két sonka. az egyik sonkára ráteszem a sajtot, majd a másik felét ráhajtom és jól összenyomom.(remélem érthető...:)

aztán lehet panírozni, liszt, tojás morzsa. még a prézlivel is megszorongatom, így zárt marad minden széle és forró zsírban kisütöm.

kicsit lassabban, mint egy sima rántotthúst. többször megfordítom sülés közben, és szép aranybarnára sütöm.

a hús átsül, a sajt nem folyik ki.

2012. máj. 17. 17:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim válasza:
Te büdös veréb. Ha még egyszer Gordont írsz Cordon helyett, te maximum kutya kaját ehetsz te csicska.
2022. jan. 1. 11:18
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!