Hogy kell gordon bleu-t csinálni?
Figyelt kérdés
Tudom hogy rántott hús kell hozzá sajt és sonka. De hogy töltsem meg azt az 1cm-es vastagságú húst és hogy süssem hogy ne folyjon ki a sajt? Jah és hogyan panírozzam?2012. máj. 17. 16:44
3/4 anonim válasza:
Ahogy én szoktam: szép tenyérnyi hússzeleteket (csirke,-pulyka, de akár sovány disznócomb is lehet) kissé kiklopfolok, besózom.
vékonyra szeletelt sonkát, ami szögletes negyedekbe vágom.
egy szelet húsra megy két darab negyed sonka.a sonkához hasonló méretű de vastagabb sajtszeleteket vágok.
a tenyerembe teszem a húst, a két végére a két sonka. az egyik sonkára ráteszem a sajtot, majd a másik felét ráhajtom és jól összenyomom.(remélem érthető...:)
aztán lehet panírozni, liszt, tojás morzsa. még a prézlivel is megszorongatom, így zárt marad minden széle és forró zsírban kisütöm.
kicsit lassabban, mint egy sima rántotthúst. többször megfordítom sülés közben, és szép aranybarnára sütöm.
a hús átsül, a sajt nem folyik ki.
4/4 anonim válasza:
Te büdös veréb. Ha még egyszer Gordont írsz Cordon helyett, te maximum kutya kaját ehetsz te csicska.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!