Holnap vendégek jönnek, két kicsi gyerekkel. Olcsó, kiadós étel ötletre lenne szükségem. Ti mivel várnátok a vendégeket?
Én a minap voltam egy kérdésen belül két válaszommal egyiknél 84, másiknál 83 %-os voltam:))
Tényleg nem kellene törődnünk vele, csak hát az embernek önérzete is van...
Kedves Kérdező! az utolsó szó jogán elnézést, hogy a kérdésednél lamentáltunk a pontozási kultúráról, de itt és most (is) adta magát.
Remélem finom ételekkel és kellemesen sikerül a holnapi vendéglátás.
Kedves Kérdező!
Sikerült döntened, mit fogsz készíteni a mai vendégeid részére, vagy esetleg tudunk még valamiben segíteni?
(Én is bocsánatot kérek, amiért egy "kissé" elkanyarodtunk tegnap a feltett kérdésedtől)
Ha valamiben tudok segíteni, szeretném azt jóvátenni!
Köszönöm a válaszokat.
Palacsintát a saját kétévesem mellett a 40 fokban öngyilkosság sütni, nem is nagyon próbálkoztam.
Májgombóc leves és rizskoch volt az ebéd, mindenki szívesen ette, el is fogyott.
Nem értem mi értelme lehúzni, lepontozni a másikat... de mindegy
Szia! a fő hogy sikerült, a rosszindulat pedig sajnos nem ismer határokat.... ebben a virtuális világban pedig pláne.
az ember a szívét -lelkét kiteheti, hogy csak egy icipicit segíthessen másoknak, akkor csak megalázásban részesül.
De üzenem nekik, nem adjuk fel:))
Hááát, nem tudom, én lehet, hogy feladom!
Nemcsak ezekért a lepontozósdikért, hanem:
tegnap pl. 2 db. privit kaptam, melyben mocskos hangon utasítottak rendre: ha valamihez nem értel ne szólj hozzá te barom, és szó szerint további hasonló szavakkal lettem rendre igazítva. Ráadásul ez nem egy ember volt, 2 külön ember, 2 külön témában .... Kell ez nekem?
Jézusom, hát nem találok szavakat...!!! Ez tényleg már mindennek a teteje. az ember azért adja meg a privát hozzáférést, hogy, ha valaki nem itt akar részletesen kérdezni, megtehesse privátban is.
Elszomorítottál nagyon.Számomra nmindig hasznosak voltak a hozzászólásaid, sok mindenben egyezik az ízlésünk.
Amúgy ennyi rosszindulatú lepontozást én sem kaptam soha, mint az utóbbi időben, pedig én az maradtam, aki voltam,
nem írok én sem rosszabakat, mint azelőtt.És ezek sunyi módon "csak" lepontoznak,nem képesek egy épkézláb válaszra, de úgy látszik, már zaklatják is a válaszadókat.
Úgy látszik ezt is meg kellett érnünk.
Fel a fejjel és maradj az odalon a többség hasznára:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!