Gyorsan könnyen elkészíthető egyszerű étel?
Figyelt kérdés
Olyanra gondoltam mint a paprikás krumpli vagy tarhonya, csak ezt nem mindenki szereti és szeretnék a meghívott társaságnak kedveskedni. ha tudtok ilyen ételeket akkor légyszi írjátok le. Most hirtelen nem jut eszembe más. előre is köszönöm2012. jún. 4. 21:21
3/17 anonim válasza:
túróstészta :D vagy a lidlibe lehet venni olyan fagyasztott szilvásgombócot az igen finom
4/17 anonim válasza:
Rakott ételek. Rakott tészta, krumpli, zöldbab, karfiol. Mind finom, és egyszerű.
5/17 meloka91 válasza:
tojasos nokedli, paradiCsomos kaposzta, turos csusza, kaposztas teszta
6/17 anonim válasza:
Milánói, Bolognai, csilisbab sültkrumplival.
Bácskai rizseshús.(pörkölt, lecsósan + főtt rizs összekeverve)
7/17 anonim válasza:
Zöldséges csirke/pulykaragu tésztával, tejföllel, tetején sajttal sütőben átsütve.(Ha érdekel bővebben is leírom)
8/17 anonim válasza:
Gombapörkölt vagy tejfölös gomba rizzsel vagy tésztával.
9/17 anonim válasza:
Sziasztok!
Engem érdekelne a zöldséges csirkeragu tésztával!Köszönöm előre is.
10/17 anonim válasza:
Szia megtudnád nekem adni a rakott tészta receptjét?Köszi előre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!