Mi az az étel, ami előre elkészíthető?
Jelenleg 6 hónapos a kisfiam,karácsonykor (24-én) a szüleimnél leszünk,25-én ebéd anyóséknál...viszont aznap van a szülinapom,így a családom jön hozzánk vacsira. Mit készíthetnék,ami gyorsan is kész és előző nap meg lehet csinálni...mégis finom :-) ?
Töltött káposzta kilőve ;-) (mindkét helyen lesz)
A húst is be lehet előző nap panírozni, a rizs pedig melegítető. De jók a hideg sültek salátával.
Karácsonykor mindenki telezabálja magát, szerintem vacsorára már senki nem lesz nagyon éhes, kímélő ételeket készíts. :)
Nem tudom mi a valódi neve de ahogy minkhivjuk ugy irom le
Majonézes krumpli,ponty sütve,kirántott hús
hideg, gombás töltelékkel töltött csirke,feldarabolva szép díszitett tálon, hozzá majonézes krumpli, svédgombasaláta.
plusz fasírgolyók fogpiszkálóra tűzve.
extra:sonkás tojástekercs.
mindent fölpakolsz egy szépen dekorált asztalra,kistányér, szalvéta stb. és mindenki vesz magának.
Köszönöm a válaszaitokat! :-)
Mind jól hangzik!..."összeszedem" belőle,amit hajlandó megenni a családom :-) ....kicsit válogatósak ;-)
...de az már biztos,hogy önkiszolgálós,hidegtál szerű lesz! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!