Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi az az étel, ami előre...

Mi az az étel, ami előre elkészíthető?

Figyelt kérdés

Jelenleg 6 hónapos a kisfiam,karácsonykor (24-én) a szüleimnél leszünk,25-én ebéd anyóséknál...viszont aznap van a szülinapom,így a családom jön hozzánk vacsira. Mit készíthetnék,ami gyorsan is kész és előző nap meg lehet csinálni...mégis finom :-) ?

Töltött káposzta kilőve ;-) (mindkét helyen lesz)

2010. dec. 11. 11:22
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
valamit, amit tepsiben kell összerakni, és akkor csak beteszed asütőbe
2010. dec. 11. 11:26
 2/8 anonim ***** válasza:
52%

A húst is be lehet előző nap panírozni, a rizs pedig melegítető. De jók a hideg sültek salátával.

Karácsonykor mindenki telezabálja magát, szerintem vacsorára már senki nem lesz nagyon éhes, kímélő ételeket készíts. :)

2010. dec. 11. 11:31
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Franciasaláta,fasírtot is összeállíthatod,sültek ilyesmik.Előtte valónap befűszerezed a húsokat és másnap csak meg csak megsütni.Húsleves esetleg?
2010. dec. 11. 11:54
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha aznap nagy ebéd lesz, akkor szerintem nem muszáj nagy vacsorát készítened. Például lehetne hideg sült, köretnek pedig valamilyen összeérős fajta saláta, tehát aminek kimondottan jó, ha áll egy éjszakát a hűtőben. Gondolom, úgyis lesz torta is, meg amúgy sem lesz senki nagyon éhes.
2010. dec. 11. 12:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Én egy hidegtálat raknék össze: franciasaláta alapon kolbásszal töltött karaj, tormás sonkatekercs, körözöttes sajttekercs, kaszinótojás, néhány jégsaláta-levél (ezt frissen tedd rá) és pár gerezd paradicsom diszítésnek és kész is. Puha, fehér kenyérrel mindenki elégedett lesz.
2010. dec. 11. 13:02
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi a valódi neve de ahogy minkhivjuk ugy irom le

Majonézes krumpli,ponty sütve,kirántott hús

2010. dec. 11. 13:45
 7/8 anonim ***** válasza:

hideg, gombás töltelékkel töltött csirke,feldarabolva szép díszitett tálon, hozzá majonézes krumpli, svédgombasaláta.

plusz fasírgolyók fogpiszkálóra tűzve.

extra:sonkás tojástekercs.

mindent fölpakolsz egy szépen dekorált asztalra,kistányér, szalvéta stb. és mindenki vesz magának.

2010. dec. 11. 18:01
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat! :-)

Mind jól hangzik!..."összeszedem" belőle,amit hajlandó megenni a családom :-) ....kicsit válogatósak ;-)

...de az már biztos,hogy önkiszolgálós,hidegtál szerű lesz! :-)

2010. dec. 13. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!