Milyen étel van amiben fehérje van? Tudom hús, de olyanra gobndolok, hogy gyorsan elkészíthető.
Tegnap halat sütöttem serpenyőben, fűszersóval megszórtam, 10 perc alatt megsült. Ha előző nap bepácolsz csirkemelldarabokat (falatnyira vágva), azt sem több megsütni, és a pácolt csirke olajban napokig eltartható.
A túró önmagában nem egészségtelen, de nem helyettesíti a húst. Ha viszont vaníliás cukrot öntesz rá, akkor viszont kimondottan egészségtelenné válik, főleg ha rendszeresen eszed.
Lehet gombafejet tölteni (kiszeded a szárát) mindenfélével, sütőben magától megsül kb. fél óra alatt, attól függ, mekkorák a gombák.
Töltelék lehet:
füstölt ízű krémsajt (Caraván dobozos), kapros krémsajt (Cserpes), vagy túrót összekeversz kevés kaporral és szerecsendióval
Panírozni nem kell, kevés olajat öntesz a tepsibe, rá a gomba, letakarod fóliával, 20 perc után fóliát leveszed, 10 perc alatt megpirítod, pirítás előtt kevés trappista sajt is mehet rá.
Előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!