Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Holnap vendégek jönnek, két...

Holnap vendégek jönnek, két kicsi gyerekkel. Olcsó, kiadós étel ötletre lenne szükségem. Ti mivel várnátok a vendégeket?

Figyelt kérdés
2012. jún. 18. 13:55
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
63%
Gulyásleves, palacsinta! :)
2012. jún. 18. 14:35
 12/28 anonim ***** válasza:
24%

Lehet, hogy a gyerekek ilyen melegben nem fognak rendesen enni, legyen olyan gyümölcsöd, ha kell, tudj csinálni valami rostos gyümölcslét nekik.

A helyedben ilyen időben nem állnék neki palacsintát sütni, azzal az indokkal, hogy én is emberből vagyok.

Egyszerű, gyorsan elkészíthető, tartalmas kaját adnék, amivel nincs sok talpalni való, de meg tudják tömni a gyomrukat. Majd esznek palacsintát otthon.

2012. jún. 18. 14:43
 13/28 anonim ***** válasza:
52%

Egy könnyű raguleves borósval, csigatésztával,eperlevéllel, töltöttpaprika, a kicsiknek csak húsgombóccal, plusz egy kis főtt krumpli.

tapasztalat, hogy a kicsik a paradicsomos husit nagyon szeretik.

desszertnek, valami hideg pohárkrém, rizs vagy grízpuding, gyümölccsel, tejszínhabbal.

2012. jún. 18. 15:27
 14/28 anonim ***** válasza:
33%
*borsóval...
2012. jún. 18. 15:27
 15/28 anonim ***** válasza:
43%

Hát nagyon szépen le tudtatok pontozni, amiért azt mertem írni, hogy 36 fokos melegben ne kezdjen hozzá minimum 6 főre palacsintát sütni a kérdező.

Mennyivel jobb a 2 éves vendég-gyereket gulyás-levessel várni????? Azt nem kellene szintén 0-ra pontozni?????

2012. jún. 18. 17:51
 16/28 anonim ***** válasza:
40%

gulyásleves+palacsinta(lehet sós is, pl husos, kapros-túrós)

palócleves+gofri

rizseshús paradicsomsaláta +almáspite

meggyleves, sült husok rizzsel, uborkasaláta

paprikáskrumpli kovászos uborka, meggyespite

betyárleves, sajtos-tejfölös lángos

rakottkrumpli, meggyestáska

töltött paprika, csokis muffin

paradicomleves, rizottó pulykamellből

2012. jún. 18. 18:11
 17/28 anonim ***** válasza:
85%

17:51-es , most én vigasztallak, már volt, hogy Te tetted ezt a pontozás miatti elkeseredésemkor...

Most nézd meg a következő kommentet, mindig így csinál, soha nem olvassa el az előző kommenteket, csak nyomja ezerrel, a saját magáét...

na mindegy, ez még a tűrhető kategória..

de sajnos jár ide egy suttyó csapat, tegnap nyíltan megmondta egy kérdésnél, amit nem tudok szó szerint idézni,mert szerencsére törölték, de azt írta a "88 mph"

nicknevű kedves? válaszoló, hogy azért jár ide az oldalra, hogy az olyan hülye kérdezőket és válaszlókat, mint mi vagyunk "leoltson".... ezen szavakkal írta!

Én csak arra kérek minden normális válaszolót, hogy , aki tudja, hogy lehet elérni az oldal működtetőit írjon már valamit, mert a sütés-főzés kategóriából el fognak tűnni a

válaszadók.

2012. jún. 18. 18:50
 18/28 anonim ***** válasza:
82%

Aranyos vagy, köszi, hogy vígasztalsz.

Egyébként az ezo kategóriából már elüldözték a javát, ha még ebből az oldalból is eltűnnek azok, akik valóban a témakör magját adja, akkor lehet, hogy keresni kellene valami hasonló, másik oldalt, ahol másként mennek a dolgok. Biztosan van másik oldal is, nemcsak a GYÍK. Ha esetleg tudsz valamit, írd meg légyszi, majd megnézem akkor én is.

2012. jún. 18. 19:02
 19/28 anonim ***** válasza:
82%

persze:) én is szívesen átmennék, mert nagyon rosszul esnek a megalázások.

gondolom észrevetted, hogy %-pontunk is ezektől a lepontozásoktól esett vissza.

De gondolom a GYK. ettől függetlenül, hogy ki, mit válaszol, illetve értékel, a reklámoknból jól megél...

Mintha ember nem is lenne a gépek mögött, úgy számítják a napi eredményeket.nem is értem a moderátorokat miért fizetik.

2012. jún. 18. 19:26
 20/28 anonim ***** válasza:
75%

Persze, de ha vissza-esik az idejárók száma, akkor a hirdetők nem itt fognak hirdetni, és nem ide fizetik a reklámköltséget, hanem annak az oldalnak, ahol többen megfordulnak naponta.

Egyébként valójában azon húztam fel magam először, hogy tegnap írtam egy választ az állatok kategóriába, ami közé esett sok hülye ökörködő válaszoló beszálásai közé. A modik főnöke (gondolom) pár órával ezelőtt azokat az ökörségeket törölte, és persze törölte az én válaszomat is.

Pedig azokat a válaszokat tegnap este szolgálatban levő modiknak kellett volna már rögtön megírásukkor törölni.

Szóval úgy néz ki, ez a mai nap nem az én napom :))))

2012. jún. 18. 19:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!