Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi volt életetek legrosszabbul...

Mi volt életetek legrosszabbul elkészített étele?

Figyelt kérdés

hogy csináltatok hogy kellett volna?

az enyém nagyon vicces. karamellas tejet akartam csinálni. ekezdem a cukorral. rá a tejet. de kevés cukorral csináltam meg oda is éget.eltaláltam hogy ebből pudingot csinálok.itthon volt 1 vanília meg 3 csoki. felhigitom a vaniliat ami persze csomós lett nem baj. beleöntöttem. nem volt jó mert től sok volt a tej. hát nem baj megcsinalom tejegriznek. na azzal még rosszabb lett mert egybe öntöttem bele. nem baj pudingot még lehet ebből csinálni. de ekkorra màr kiöntöttem tányérba. rádobtam a csoki pudingot megpróbáltam összekeverni nem sikerült. megkostoltam de nem volt jó.

hazavágtam 2l tejet 2 cs. pudingot cukrot grizt és anyám legjobb serpenyőjét. ekkor 8 éves voltam de màr megtanultam főzni XD

2012. jún. 15. 10:06
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Köszi:))

Amúgy ma is csináltam hülyeséget...

Kivettem a rántott-húsnak valót a hűtőből, el is kezdtem panírozni, mikor végeztem, akkor jöttem rá, h miért ilyen aprók a szeletek... Elfelejtettem kiklopfolni a húst. Sikerült amúgy kaja, kivertem így, bepanírozott állapotban, visszanyomkodtam rá a cuccot, és megsütöttem. Vendégek jöttek amúgy, mindenki dicsérte:)))

2012. jún. 17. 19:34
 22/31 A kérdező kommentje:
mennyi panirt vertél a húsba? az is atsult?
2012. jún. 17. 22:41
 23/31 anonim válasza:
Én 10-11 éves lehettem, amikor ebédre magamnak és húgomnak fagyasztott sajttal, sonkával töltött pulykamellet akartam sütni. Beledobtam a forró olajba, max. lángon egy perc alatt szép pirosra sült, tálaltam, majd amikor szeletelni akartam, akkor döbbentem rá, hogy a belsejében a cucc még meg van fagyva:D
2012. jún. 18. 11:57
 24/31 anonim ***** válasza:

Átsült rendesen, és nem vertem péppé, a panír inkább a klopfolóra ragadt:)

Mondjuk mi is azon röhögtünk a férjemmel közben, h tulajdonképp betűzdeltük panírral a husit:) Szuper volt utána takarítani is, elszállt mindenfelé a ragadós panír...

2012. jún. 18. 14:40
 25/31 anonim válasza:

Előzőnek egy tipp: ha a húst folpack közé teszed, és úgy klopfolod, akkor nem kell annyit takarítani. Főleg, ha a klopfolást panírozás után végzed:D

Am reformkonyha, panírral tűzdelt hússzeletek, nem rossz:D

2012. jún. 18. 16:36
 26/31 anonim ***** válasza:

Köszi, ezentúl mindig így csinálom, és veszek folpackot, bevallom őszintén, h itthon nincs:)

Sosem értettem, h az mire jó, de máris itt akkor a megoldás :)

2012. jún. 18. 19:45
 27/31 A kérdező kommentje:

ám ha nincs otthon akkor két műanyag tányér közé teszed aztán utcu neki.... de próbálkozhatsz jénaival is azzal poénos XD

am havert megkérdeztem azt mondta

"én nem rontottam el semmit. egyszer volt olyan hogy a 2 helyen éget a tűz és az eggyikről rábíztam a másikra aztán felgyullat... azóta megtanultam hogy zsirt nem oltunk vizet.. a konyhát 2000 ben temettük"

ciki

2012. jún. 18. 22:24
 28/31 A kérdező kommentje:
*ráhuztam és olajat
2012. jún. 18. 22:25
 29/31 anonim ***** válasza:

mi hugommal egyszer zsemlemorzsa helyett buzadarába paníroztuk a rántott husinak valót...:D fél uton figyelt fel anyu, hogy ez igy nem lesz jó... a többi már rendesen volt panírozva...kisütöttük a buzadarásat is...elég száraz volt...de az egyik vendég gyerek mondta az anyukájának, hogy ez annyira finom, ők miért nem igy csinálják:D:D:d

23L

2012. jún. 19. 16:39
 30/31 A kérdező kommentje:

lool

látom elég népszerű lett ez a kérdés...

2012. jún. 19. 20:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!