Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi volt életetek legrosszabbul...

Mi volt életetek legrosszabbul elkészített étele?

Figyelt kérdés

hogy csináltatok hogy kellett volna?

az enyém nagyon vicces. karamellas tejet akartam csinálni. ekezdem a cukorral. rá a tejet. de kevés cukorral csináltam meg oda is éget.eltaláltam hogy ebből pudingot csinálok.itthon volt 1 vanília meg 3 csoki. felhigitom a vaniliat ami persze csomós lett nem baj. beleöntöttem. nem volt jó mert től sok volt a tej. hát nem baj megcsinalom tejegriznek. na azzal még rosszabb lett mert egybe öntöttem bele. nem baj pudingot még lehet ebből csinálni. de ekkorra màr kiöntöttem tányérba. rádobtam a csoki pudingot megpróbáltam összekeverni nem sikerült. megkostoltam de nem volt jó.

hazavágtam 2l tejet 2 cs. pudingot cukrot grizt és anyám legjobb serpenyőjét. ekkor 8 éves voltam de màr megtanultam főzni XD

2012. jún. 15. 10:06
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

Mivel netről még hírből sem hallottam, megpróbáltam tejberizst készíteni egymagam. Tej+cukor+megfőtt rizs. Utóbbit a nagymamám készítette, és azzal nem számoltam, hogy ő leönti egy liter zsírral...Hát fúj.

A férjem tavaly megpróbált kenyeret sütni. Meg is vettük az 500 forintos barna ilyen-olyan luxus kenyérlisztet. Hát, az alja odaégett, a teteje ragacsos volt, a belseje még folyt, és az egész egy lapos pacni volt. Egyértelmű kukatöltelék!

2012. jún. 15. 10:55
 12/31 anonim ***** válasza:

en foztem ehetetlen levest....sos lett, tettem bele cukrot, szar volt nagyon, a kutya se ette meg:))

tocsnit akartam, de tul sok volt a krumpli, fele nyers, fele meg odaegett...

husgomboc leves, amiben a gombocok szetmentek. szarul nezett ki, orolthus, viz es zoldsegek (nem tudtam h nem kell kavargatni:)))

mikor legeloszor eresztettem fel a levest tojasos tejfolos habarassal, nem tudtam h nem szabad fozni...na az is rosszul nezett ki.

en sok bakit elkovetek, meg most is.borzalmasakat tudok fozni:))

24/n

2012. jún. 15. 11:04
 13/31 anonim ***** válasza:
Én paprikás krumplit csináltam ehetetlenre. Gondoltam, egy kis fokhagyma nem árthat bele. Nem kellett volna beletenni. Nem vagyunk egy kényes család, de az tényleg ehetetlen volt.
2012. jún. 15. 11:17
 14/31 anonim ***** válasza:

Vártam a fiúmat, gondoltam akkorra megsütöm életem első piskótáját. A receptje meg volt, dekára számolva.

A 4 dkg. cukor helyett beleraktam 40 dkg-t, amikor a sütési idő (mert az is le volt írva) letelt, és legelőször kihúztam a sütőből = a törökmézet! No ebben a percben belépett az ajtón a fiúm és kérdi mit csinálok.

Éppen akkor kezdtem elsüllyedni szégyenemben! :))))

Azóta tudom: ahány tojás, annyi púpozott kanál liszt, és annyi csapott kanál cukor! Ez a tökéletes piskóta receptje!!!! :))))

2012. jún. 15. 11:53
 15/31 anonim ***** válasza:

Az első két muffinom borzalmas lett.

Amelyiknek édesnek kellett volna lenni, az sós lett, a sajtos-sonkás meg ehetetlenül édes. A férjem és apa hősiesen legyűrték, nem is értettem, hogy tudták megenni, de végig bizonygatták, hogy nincs ennek semmi baja, csak kicsit édes/sós. De az utolsó 20 darabot a disznók ették meg!

2012. jún. 15. 21:29
 16/31 anonim ***** válasza:
Karamellmártást akartam csinálni. Gondoltam a cukrot a mikróban olvasztom fel. Fel is olvadt szépen, nem ezzel volt a baj. Viszont műanyag edényben tettem a mikroba. Az edény oldalát kilyukasztotta a forró cukor, minden kifolyt. az egy dolog, hogy a karamell kuka, de tudjátok mennyi idő a cukrot kivakarni a mikroból?! De tanultam a hibából :D
2012. jún. 15. 21:52
 17/31 anonim ***** válasza:
Én tojáslevest csináltam kb. 11 éves koromban, de a habaráshoz a lisztet eltúloztam.. egy nullával többet tettem :D az egész egy nagy lisztes fazék lett :D
2012. jún. 15. 22:50
 18/31 anonim ***** válasza:
Lecsót
2012. jún. 16. 21:04
 19/31 anonim ***** válasza:

Borzas husit szerettem volna készíteni, de a cucc sehogy sem akart a husin maradni, belefolyt az olajba, pillanatok alatt szénné égett, a hús viszont rengeteg sütés után is nyers maradt, mert az olaj állandóan visszahűlt a krumplis trutyi miatt, ráadásul el is vizesedett. Többször tettem még hozzá lisztet, próbálkoztam vízzel, de a végén az egészet kidobtam.

Ananászos husit szerettem volna, az eredeti recept disznót ír, nekem sikerült a fagyasztóból marhát elővenni, több órás sülés után mikor már az ananász és a tejföl szublimálódott, tudtam "tálalni" egy csomó száraz, ehetetlen, odaégett húscafatot.

Alaphiba: levesbe főztem tésztát, kevésnek találtam, tettem még hozzá, a végén tésztaleves lett volna, ha egyáltalán lé maradt volna, az egészet beszívta az ipari mennyiségű eperlevél.

Húslevest feltettem zöldség nélkül, kóstolgattam, h olyan furcsa, hiányzik belőle valami...

Drága édesanyám bepanírozta a rántott húst búzakorpába, elnézte a zacskót:)

Egyszer ottfelejtettük a sült szalonnát, verset tanultunk anyuval, és arra riadtunk, h eszeveszetten verik az ajtót a szomszédok, h tűz van. Addig fel sem tűnt, h nem látunk a füst miatt:)

Feltettem a sárgaborsó-főzeléket, és szépen elmentünk a fiammal a játszótérre... A fazékban kb 40 centi szénkocka maradt, ment a kukába szegény.

Olyan 8 éves lehettem, bundás kenyeret szerettem volna készíteni, fel is tettem az olajat, kb fél milit az edénybe, nem értettem, h miért füstöl annyira az edény.

Amúgy ha nem vagyok figyelmetlen, általában finomakat főzök :))))

2012. jún. 16. 21:45
 20/31 A kérdező kommentje:

utolsónak...

rollad téll egy vicc is elképzelem a jelenetet

a fiad egy osztálytársával beszelgeti az alábbi sorokat:

fiad: ti szoktatok imátkozni ebéd előtt?

osztálytárs: nem anyukám tud főzni

XD bcs de ezen olyan jót nevettem és téll bocs

am egy történet:

kicsi voltam és gondoltam megviccelem anyámat vmi levest csinált és 3 erospaprikat tettem bele... akkor még nem tudtam hogy az az ebéd

2012. jún. 17. 02:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!