Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan csinálhatok az elkészít...

Hogyan csinálhatok az elkészített (maradék) spenótból muffint?

Figyelt kérdés
Amit találtam recepteket, ahhoz csak natúr/kiolvasztott spenót kell. Az enyém meg rendesen el van készítve.
2012. jún. 1. 16:03
 1/4 anonim ***** válasza:

Attól is függ mennyi az a kész spenót,mennyire sűrű.

én azt csinálnám, hogy liszttel, tojással, egy sütőporral

elkeverném, hogy sűrű muffin állagú legyen. ha kevés a spenót, még tehetsz hozzá tejet, vagy joghurtot.

fűszerezd is jobban, hogy valami íze is legyen.

maga az állaga legyen sűrű nokedlihez hasonló.

vagy esetleg csinálj belőle felfújtat.(parajfelfújt)

amúgy mindenhol nyers spenótot fogsz találni, ezért kell ötletelni a kész maradékkal.

sok sikert:)

2012. jún. 1. 17:15
 2/4 anonim ***** válasza:
nem muffin ugyan, de zöld nokedlit is csinálhatsz belőle,ráütött tojással, salátával nagyon finom.
2012. jún. 1. 17:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Egy 12 db-os adaghoz vegyél 15 dkg lisztet,1 sütőport,sót,a spenótos cucc ehhez képest legyen 3 dl (üss a spenótba 2 db egész tojást és még sózd is meg),keverd össze a két masszát.Ha kicsit "omlósabb" változatot szeretnél,a spenótba keverj még bele fél deci olajat.Ugyanúgy süsd meg,mint a sima bármilyen muffint,tehetsz a tetejére reszelt sajtot,De szerintem krémsajtos túrókrémmel lehet finom.Remélem,meg leszel vele elégedve.
2012. jún. 1. 20:11
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm az ötleteket!

Kedves Utolsó! Ez mindent visz :)) Holnap ki is próbálom. Szeretek sütni, de nem szeretek kísérletezni, nekem pontos hozzávalók és mennyiségek kellenek. Köszönöm!!!

2012. jún. 1. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!