Maradék gombapörkölt - mi legyen belőle?
csinálhatsz belőle bakonyi módra készült húst pl:
csak a husit kell megcsinálnod
vagy beletöltheted palacsintába,és nyakonöntöd tejföllel aztán:) Mindkettő finom lenne:)
Készíts belőle "hústölteléket", vajjal, tojással, tejföllel, fűszerekkel, tölts meg vele valami sütni, ill. rántanivaló husit.
Persze kérdés, hogy az a gomba már hány napja áll pörköltként és egyáltalán van-e még u.n. szavatossági ideje.
Köszönöm az ötleteket!
Hús nincs itthon sajnos. Arra már gondoltam, hogy megcsinálom, mint a húsos palacsintát, csak épp ezzel töltöm meg.
süss palacsintát, töltsd meg vele úgy, hogy feltekered, a két végét bedugod, majd bepanírozod rendesen és kirántod.
isteni finom.
Hm, jobbnál jobb ötletek. :) A rántott palacsinta és a fasírtgolyók közt vacillálok. :D
Nagyon szépen köszönöm az ötleteket!
Én az ilyen maradékokat leveles tésztába szoktam rakni.
Tortaformát kibélelem a tészta felével, bele a maradék pörkölt, gomba, máj, de már csillis babot is csináltam iígy, a másik felével letakarom, megszurkálom, és megsütöm sütőben.
Ilyen piteszerű cucc lesz, és finom nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!