Valami gyors vacsi?
jokat irtataok, leirok mit keszitettem en is az este:
kedvencem amikor friss padlizsan van: meghamozok egy nyers padlizsant, lereszelem a nagyobb lyukon, vagy aprora vagom, izles szerint sozom, felreteszem. 1 fej hagymat aprora vagok, megfonnyasztom egy keves olajon, rateszem a lereszelt padlizsant es borsozom. a padlizsan ereszt levet, de ha kell egy kis vizet ontunk ra es paroljuk amig megpuhul. ha kesz, 2 nyers tojast torunk ra es osszekavarjuk, attol fugg mennyire kemenyen szeretjuk.
en paradicsomsalataval ettem, de johet melle felvagott, parizsi, virsli
ismeri valaki ezt a receptet?
madlow: köszi, igen, én ismerem, padlizsánkrém, nem? anyukám sokszor csinál, nyáron szinte csak ezt esszük, nagyon finom szendvicskrém! Én is már csináltam. De finomabb kint, parázson megsütni a padlizsánt, akkor nagyon finom füstölt íze lesz! :)
Ma valószínűleg bolognai spagettit készítek vacsira, vettem sok friss paradicsomot, úgyhogy biztos jó lesz. :)
Ti mit esztek?
mi ma rakottkrumplit:)
amúgy tegnap volt húszsíros kenyér parival, paprikával ez is könnyű, egyik este lesütsz jó hagymásan, paradicsomosan húst vagy májat és az is megvan, sőt ha nagyon nem fogyna akkor csak felolvasztod és főzelék feltétnek jó
én vagy a főtt virslis, rántottá,s tükörtojásos válaszoló:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!