Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Gyors, finom vacsi sertéslapoc...

Gyors, finom vacsi sertéslapockából?

Figyelt kérdés
2010. nov. 1. 19:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
79%
sertés lapockából gyors vacsi minimum 1,5 óra. Ha egybe sütöd, ha pörköltet készitesz, vagy ledarálod fasirtnak stb nem gyors.
2010. nov. 1. 19:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 A kérdező kommentje:

Valahogy éreztem én ezt :D

Oké. Akkor darált húsból kell csodát varázsolnom. :)

De nem milánóit meg spagettit meg nem fasírtot.


Valami finomat.

2010. nov. 1. 19:20
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg valamilyen rakott dolog? Pl ha van otthon zöldbabod, akkor készíthetsz rakott zöldbabot.
2010. nov. 1. 19:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Rakott karalábé, zöldbab, karfiol, kelkáposzta vagy ami otthon van. Esetleg töltött paprika?
2010. nov. 1. 19:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim ***** válasza:
A sertéshúst is megtudod sütni hirtelen forró olajban az 15 perc alatt kész, mellé zöldségköret, kísérőnek én medinát iszom.
2010. nov. 1. 19:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:
61%
19.49-es. Ismerni kellene a húsokat. A lapocka nem az a fajta hús, amit hirtelen lehet sütni. Inas, esetleg kövér. Hirtelen sütheted a karajt, a szüzet, esetleg a sovány tarját. Ne vezesd félre a Kérdezőt, olyanra válaszolj, amiben otthon vagy, pld. házi feladat.
2010. nov. 1. 19:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:

Sertéstokány marinált paprikával


Hozzávalók:


60 dkg sertéslapocka


5 dkg füstölt szalonna


0,5 dl olaj


5 dkg vöröshagyma


15 dkg marinált paprika (lével együtt)


4 gerezd fokhagyma


Só, bors, őrölt kömény, erős paprika


Elkészítés:


A szalonnát vékony csíkokra vágjuk, majd forró olajon kiolvasztjuk. Rátesszükaz apróra vágott vöröshagymát és üvegesre pirítjuk. Hozzá adjuk az ujjnyi csíkokra vágott húst, és minden oldalát fehérre pirítjuk. Ízesítjük a fűszerekkel, majd ráöntünk a marinált paprika levéből 1,5 dl-t, és addig pároljuk fedő alatt, amíg meg nem puhul a hús. Végül hozzáadjuk csíkokra vágott paprikát is. Forrón tarhonyával tálaljuk.

2010. nov. 1. 20:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 anonim ***** válasza:
34%
19:57: 35 F
2010. nov. 1. 20:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 anonim ***** válasza:
34%

Elképzelhetőnek tartom, hogy vékony csíkokra vágott sertéshúst ki lehet sütni gyorsan pl.: gyroshoz. Lásd:


[link]

2010. nov. 1. 20:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 anonim ***** válasza:
igen ez a recept is tarját ir, nem lapockát.
2010. nov. 1. 20:11
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!