Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A sárgaborsót be kell áztatni...

A sárgaborsót be kell áztatni mielőtt megfőzöm főzeléknek?

Figyelt kérdés
2009. júl. 4. 14:46
 1/7 anonim ***** válasza:
igen
2009. júl. 4. 15:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim válasza:
én nem szoktam beáztatni
2009. júl. 4. 15:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm
2009. júl. 4. 15:33
 4/7 anonim válasza:
58%
Nem szükséges,tapasztalatom szerint áztatás nélkül kevésbé habzik.
2009. júl. 4. 15:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!


Én sem szoktam, aránylag gyorsan megfő.


Üdv!

2009. júl. 4. 17:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat!

2009. júl. 4. 21:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha beáztatod 1 éjszakára akkor nagyon hamar megfő.
2009. júl. 6. 09:26
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!