Nézitek amikor vásároltok, hogy az áru Magyar termék legyen?
Figyelt kérdés
2012. jún. 12. 12:49
2/20 anonim válasza:
Én nézem, mert ha magyar akkor visszateszem, mivel sokkal többe kerül mint a külföldi.
3/20 anonim válasza:
nem igazán,mivel meg kell néznem mit mennyiért kapok meg,és a magyar legtöbbször drágább sokkal
4/20 anonim válasza:
Én az árát nézem a termékeknek.
5/20 anonim válasza:
Ha csak egy kicsivel magasabb, akkor inkább a magyar gyártásút veszem. Persze ha ez tej, még nem biztos, hogy tényleg magyar termelte a tejet. Pl a Tesco-s tej magyar gyártás, de ki tudja honnan a tej bele. Már ha tej...
6/20 anonim válasza:
Nem. Csak azt, hogy román ne legyen.
A német pedig OK.
7/20 anonim válasza:
Igyekszem, de sajnos nem mindig lehet magyart kapni. Szerencsére én anyagilag is megtehetem, úgyhogy próbálok figyelni, hogy ne ezen múljon.
8/20 anonim válasza:
Én igen! Most vagyok rászokóban a piacozásra! Persze ott is figyelni kell!
9/20 anonim válasza:
Attól függ, melyik árucsoport. Húsféléknél igyekszem a magyart venni, tojásnál mindig. Zöldséget általában a piacon termelőnél veszünk, de azért néha jól esik egy-két idényen kívüli gyümölcs is :)
10/20 anonim válasza:
Először az árat nézem meg. Ha nagyjából annyiért, esetleg minimális különbséggel van magyar termék, akkor azt veszem meg, különben nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!