A pizzára szoktak tenni bacont és barbecue szószt?
Figyelt kérdés
Az egyik barátnőm azt mondta, hogy így ette, meg akarom tudni, hogy hazudott-e.2012. jún. 11. 22:17
11/20 anonim válasza:
Igen, Budai Speedy Pizzánál pl. lehet barbecue-s alapot is kérni és elég sok pizzájukon van bacon. Jóóó is az. Nyamm. :D
De komolyan, ha ilyen betegesen kutatod-matatod, hogy hazudik-e valaki... lol.
12/20 anonim válasza:
én a barbecue-t nem ajánlanám pizzához.
13/20 anonim válasza:
bbq americano, a vilag legfinomabb pizzaja, nem tudom, hogy a magyar pizza hutokban aruljak-e, de itt angliaban mindig ilyet eszek
14/20 anonim válasza:
Nem kell messzire menni:
15/20 anonim válasza:
A Don Pepének is van bbq és baconos feltétje is.
16/20 anonim válasza:
A múlthéten ettem először olyan pizzát amin barbecue van. Valami isteni finom volt. :)
(paradicsom, barbecue szósz, sajt, csirkmell, brokkoli, kukorica)
17/20 anonim válasza:
egyebkent felmerult bennem, hogy miert hazudna valaki a pizzarol?
18/20 anonim válasza:
Ma pizzát csinálunk itthon. Kiváncsivá tettél uh csakazért is ilyet fogok gyártani :D
19/20 anonim válasza:
Hát persze, hogy lehet mi is szoktunk tenni rá nagyon finom pizza lesz belőle.
Ezt a féle pizzát hívják BBQ pizzának.
Próbáld ki és megtudod.
A pizzára meg azt teszel rá amit csak akarsz, a képzeleted szabhat csak határt. :)
20/20 anonim válasza:
Egyetértek a 13-sal! Egyszer volt lehetőségem enni bbq americano pizzát egy lengyel pizza hutban, és azóta is visszavágyom. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!