Véletlenül túl sok bort tettem a pörköltbe, hogyan korrigáljam?
Nyugi, ne kapd fel a vizet!
Nem mi pontoztunk le senkit, itt járt az "agyament", ész nélküli pontozó, aki még szíve szerint a feltett kérdést, és a kérdező kommentjét is lepontozná.
Szinte minden témakörben megjelenik, és az adott válaszokat válogatás nélkül pontozza le.
Ezért gondoljuk, hogy inkább csak a piros-kéz szindrómában szenvedő, szellemileg visszamaradott valaki tölti így a szabad idejét.
Ne mérgelődj, nézd meg, mindenki le van pontozva, nemcsak te!
Véleményem:
Ha valóban nem több mint két deci, és száraz bor volt, a "nagy lábas" pörköltbe csak egy kicsit sok, nincs teendőd, fel fogja venni.
A "nincs sok bor a pörköltbe" ugyanolyan urban legend, mint az, hogy a hagymából sosem elég. Remekül túl lehet borozni a pörköltet, ekkor az íze, illata, a reggel frissen kinyitott kocsmáéra emlékeztet, borzalmas.
Ennek elkerülésére a következőt javaslom, aztán vagy megfogadod, vagy nem. Konyhai mennyiségű,(2-3 kiló) húshoz egy jó decinyi jó minőségű vörösbort tegyél, a főzés vége előtt 2 perccel, egyet rottyan, és kész. Vadhoz, marhához, birkához. Baromfi, sertés szerintem nem igényli.
Még egyszer: szerintem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!