Véletlenül túl sok bort tettem a pörköltbe, hogyan korrigáljam?
Figyelt kérdés
2012. jún. 9. 19:22
1/14 anonim válasza:
Sehogy, szerintem nem lehet túl sok bort tenni bele.
Az alkohol tartalma szinte rögtön elillan, ha pedig az íze zavarna, akkor kicsit fűszerezz utána.
2/14 anonim válasza:
forrald ki az alkoholt. Szerintem se lehet sokat tenni bele, csak finomabb lesz
3/14 anonim válasza:
Attól függ, mennyi az a sok. az alkohol valóban elillan, de sok bor íze, félreviheti a pörkölt ízét rendesen.
még egy sűrű hagymás, normál szaftot csinálnék neki, amit hozzáadva hígulna a boros ízű szaft.
4/14 A kérdező kommentje:
olyan 2 decit egy nagy lábashoz.
2012. jún. 9. 19:41
5/14 anonim válasza:
Nagy butaságot tettél, a bort meg kell inni :D
6/14 anonim válasza:
A 2 dl egyáltalán nem sok, ne akarj semmit csinálni.
7/14 anonim válasza:
2 deci? egy nagy lábashoz én 7-8 decit teszek. Igaz nem egyszerre, hanem folyamatosan, ahogy elfővi a levét. 2 deci az semmi
8/14 anonim válasza:
Nem lesz az sok, nehogy aláhagymázz, vagy felvizezd, akármi. Hidd el fincsi lesz!
9/14 anonim válasza:
Hét az a két deci tényleg nem sok. így érvénytelen a pótszaftos ajánlatom.
10/14 anonim válasza:
Köszönöm szépen, hogy a korrekciómat lepontoztátok.
legyen szép a napotok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!