Hogyan kell elkészíteni a tartármártást?
Figyelt kérdés
2009. júl. 3. 07:54
1/4 anonim válasza:
Legegyszerűbb, ha egy tubusos majonézt elkeversz egy tejfellel
2/4 anonim válasza:
Majonézt (2 dl) elkeversz tejföllel (2 dl), mustárral (1 ek), cukorral (1 ek), borssal, citromlével.
Hidegen kell tárolni és tálani is. Hamar romlik, csak aznap célszerü fogyasztani.
3/4 anonim válasza:
Hozzávalók
4 tojássárgája
1,5 dl olaj
3 teáskanál mustár
1 púpozott teáskanál porcukor (jó a kristály is szerintem)
2 evőkanál citromlé
2 dl tejföl
só, fehérbors
A tojáshoz hozzáadjuk a mustárt (fontos, hogy elsőnek ez menjen be, különben nem biztos, hogy felveszi az olajat) és lehetőleg géppel, jól összekeverjük. Utána folyamatos keverés mellett mehet bele az olaj, majd a citromlé. Utána minden más. Ízesíteni izlés szerint és kész is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!