Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A brokkoli jó még, ha el van...

A brokkoli jó még, ha el van színeződve? ( levesnek )

Figyelt kérdés
a teteje ilyen pirosas színű, kb. a fele ilyen, a fele normális zöld. szombat óta van a hűtőben amúgy.
2012. jún. 6. 11:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Állag függö! Ha szilárd végig akkor még jo! Ha már puha nyálkás akkor kuka!
2012. jún. 6. 11:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Tegyél a levesbe egy csipet szódabikarbónát, és akkor megőrzi a szép zöld színét.
2012. jún. 6. 12:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

megőrzi a szép színét, ha még meg van neki...amúgy tényleg igaz a szódabikarbóna.

ha egy kicsit sárgás-pirosas, akkor úgy is marad, de, ha krémlevest csinálsz turmixolva nem látszik a különbség.

2012. jún. 6. 12:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim válasza:
Vágd ketté!A pirosat már megeheted,a zöldet még tedd vissza a hűtőbe és várd meg míg az is bepirosodik,levesnek az már nem jó mert akkor piros lesz a leves(meggycibere)és én még nem láttam piros brokkoli levest csak zöldet de az még éretlen...
2012. jún. 12. 19:07
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!