Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Lehet sertéscombból natúrszele...

Lehet sertéscombból natúrszeletet csinálni? Hogyan?

Figyelt kérdés
Egyszer már próbáltam, összeugrott és rágós lett :-(
2009. júl. 1. 17:22
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Azért ugrott össze,mert a szélén az inakat nem vagdostad be.Én ha combból csinálom,egy kissé ki is klopfolom,mint a rántott húsnál,csa nem vékonyra,a szélén a zsírréteget pedig bevagdosom,hogy síma legyen a szelet.Sütés közben pedig teszek hozzá egy kevés vizet,ha elfő,melegvízzel pótolom.Épp csak annyit,hogy ellepje.Ha a hús puha,akkor sütöm mindkét oldalát pirosra.Így nekem soha nem ugrik össze és nem lesz rágós.
2009. júl. 1. 17:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Hússzeleteket kiklopfolod, megsózod kicsit, klopfolt oldalát lisztbe mártod, lisztes felével lefelé hirtelen megpiritod kevés zsiradékban. Ha megvan, a másik felét is át kell piritani, utána visszaforgatni a lisztes felével lefelé, felönteni húsleveslével(akár vizzel is lehet), és puhára párolni. Ha jól csináltad, a husid finom, omlós lesz, kevés szaftban. Ez a natúr. Kicsit is odafigyelsz, és rántott szeletnek való húst veszel, nem ronthatod el. Sok sikert!
2009. júl. 1. 18:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. júl. 1. 20:32

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!