Mit csináljak sertéscombból?
Egy kis gomba hozzá, de nem kötelezö friss, ha gyorsan akarod akkor szeletelt üveges is megteszi.
húst hagymán megpárolod, majd rá a gombát+ só+bors és rizzsel tálalod. nagyon fini és gyors. borst érdemes kicsit többet rátenni, de izlé szerint.
csinálj belőle tokányt. vékony csíkokra vágd a húst. egy jókora hagymát vágj apróra, zsíron/olajon dinszteld meg alaposan. tedd rá a husikat és keverd át. persze sózni is kell. fedő alatt hagyd, hogy kiadja a saját levét. ha elfőtte, mindig pici vízzel pótold, hogy sűrű szaftja maradjon. ha megpuhult adhatsz hozzá bármilyen zöldséget,
gombát, mexikóit stb, azzal is tiovább párolod a zölsdégek
puhulásáig. leszórod 2-3 kanál liszttel, és egy kis hidegvízzel szószosra kevered. mehet még hozzá főzőtejszín, tejföl.
ha mustárosra akarod, akkor a tejföllel együtt mehet bele mustár is.
persze fűszerek is, amit szerettek, pl majoranna, bazsalikom stb.
rizzsel, tésztával nagyon finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!