Milyen íze van a fondantnak? (lent)
Figyelt kérdés
Azt szeretném megtudni hogy a fondant olyan ízű,mint a marcipá,vagy legalább is finom,édes,jóízű,mert attól félek hogy rossz az íze,nem olyan jó mint a marcipán.Kérlek csak az írjon aki már csinált és tudja.köszy2012. jún. 3. 17:47
1/7 anonim válasza:
a fondantnak nincs "íze" - csak édes, de nagyon, mivel tömény cukorból van
a marcipánnak a mandulától van jellegzetes íze az édes alapíz mellett
2/7 anonim válasza:
Így igaz.Tömény cukor.Éppen ezért én szoktam egy pár csepp színtelen keserű mandula aromát (lidlben lehet kapni) rakni bele.azt nem mondom hogy olyan így mint a marcipán de kicsit javít rajta.:)
3/7 A kérdező kommentje:
Mármint édes,finom,és ehető???? És tortabevonására alkalmas???(nem töredezik el?????
2012. jún. 4. 16:14
4/7 anonim válasza:
OMG, ennyire nagy gondjaid vannak a szövegértelmezéssel?!?!?!?!
"Mármint édes,finom,és ehető????"
1.
Írtuk, hogy tömény cukor... Hát hogy a pitsssába ne volna édes?!
2.
Hogy finom-e, az relatív. Ha szereted kiskanállal enni a cukrot, akkor ez is be fog jönni. Ellenkező esetben kétlem.
3.
Most komolyan megkérdezted, hogy ehető-e? SZERINTED????
"És tortabevonására alkalmas?"
Nem, padlóburkolásra való, meg szkafandert készítenek belőle...
"nem töredezik el?????"
Attól függ, milyen fondantról beszélünk. Így honnan tudnánk?!
5/7 anonim válasza:
Megint csak csatlakozni tudok az előttem szólóhoz, még annyival kiegészítve, hogy tényleg lehetne értékelni már a kérdezőt is.:DD
6/7 A kérdező kommentje:
jólvan megértettem csak tanácsra lett volna szükségem. az első két válaszoló,és az utolsó értelmesen leírta.egyébként meg azért kérdezgetek ennyit mert mivel pénzbe kerül,nem akarok fölöslegesen kidobni pénzt rá,mert ha utána nem jó akkor csak pénzkidobás volt.... Egyébként meg még nem csináltam ilyet honnan kéne tudnom milyen ha még nem is csináltam...ha nem akarsz nem kell írni...
2012. jún. 4. 18:02
7/7 A kérdező kommentje:
Ja és az ehetőt úgy értettem,hogy jó az íze??? De a szövegértelmezést te is gyakorolhatnád...okoska...
2012. jún. 4. 18:05
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!