Friss, nyers zöldborsót rakhatom egyből a fagyóba? Vagy csinálni kell vele előtte valamit?
Figyelt kérdés
2012. jún. 3. 14:35
1/10 anonim válasza:
Én nyersen szoktam berakni, anyósom leforrázva, hűtve.
Mindkettő jó.
2/10 anonim válasza:
Rakhatod egyből, nem kell vele csinálni semmit. Mi is úgy szoktuk, a fagyasztóban elég sokáig eláll.
3/10 anonim válasza:
Egy kicsit meg kell főzni (2-3 percig) utána jól lecsöpögtetni, hagyni kihűlni, zacskózni, és úgy be a fagyasztóba.
4/10 anonim válasza:
Akkor eddig én rosszul csináltam? Több munkám volt így vele. Itt is azt írják, hogy semmit nem kell vele csinálni.
5/10 anonim válasza:
Én is egyből berakom a fagyasztóba,nem főzőm előtte.
6/10 anonim válasza:
Én is csak pucolom ,és frissen megy be a fagyasztóba.
7/10 anonim válasza:
Valamikor én is babráltam a blansírozással, ahogy a "nagykönyvben" meg van írva, de aztán egyszer csak úgy , minden előjáték nélkül beraktam a fagyóba és teljesen jó volt úgy is. azóta nem vacakolok, kifejtve, bezacskózva rögtön fagyasztom.
8/10 anonim válasza:
Érdekesen pontoznak egyesek, ugyanolyan válaszra...:)
9/10 anonim válasza:
"Egy kicsit meg kell főzni (2-3 percig) utána jól lecsöpögtetni, hagyni kihűlni, zacskózni, és úgy be a fagyasztóba.
A válasz 31%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 78%-ban hasznos válaszokat ad."
Szerintem itt nem létezik : MEG KELL... ennyi..
10/10 anonim válasza:
Évek óta minden zöldséget: megpucolok, (felszelek stb ) megmosom, megszárad, zacsizom és megy a fagyóba. Nekem tökéletesen bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!