Eric nem jelentkezik.
Attól tartok, hogy ő ott csak a krumplit pucolja. A szakács pedig eredeti argentin.
Átvágta a fejedet, szerintem az a menü az ő ádámcsutkáját sem fogja mozgatni, nemhogy a tied.
Nyugodtan kezdjél hozzá egy jó magyaros paprikás-krumplinak, vagy hívd meg Eric-et egy zsíros-kenyér-zöldhagyma verzióra.
De egyébként igaza van! A kérdés nem úgy szólt, hogy mit ebédelünk, hanem hogy mi lesz a menü? :))))
Én hülye úgy akartam feltenni a kérdést, h mi lesz az ebéd nálatok...:)
Nálunk ma zöldségleves, hamburgi rakottas a menü.
Köszi mindenkinek a válaszokat!:)
Nem vagy hülye, teljesen érthető a kérdésed:)
ma nálunk a tegnapról maradt sült csülökhöz, zöldbabfőzelék készül, éppen most.(tegnap a hagyományos krupli,hagyma verzióval volt, az a "péknés formáció".
Ma a maradékhideg csülköt felszeletelem, egy kis zsíron átpirítom, rá friss fokhagyma és amen:))
Hamburgi rakottas:
50 dkg burgonyát héjában megfőzünk, megtisztítjuk, karikákra vágjuk és egy alaposan kivajazott tűzálló tálba terítjük, megsózzuk. Egy fej apróra vágott vöröshagymát 2 ek. olajon megpirítunk, 50 dkg darált húst beleforgatunk, és kevergetve 3-5 percig sütjük. Ekkor 10 dkg összevagdalt gombát adunk hozzá, megsózzuk, megborsozzuk, 2 dl tejföllel felengedjük. A krumplira terítjük, és a tetejére 10 dkg sajtot reszelünk, vajdarabokat rakunk rá. 200 fokos sütőben 35-40 percig sütjük. Ecetes savanyúság illik hozzá.
Jó étvágyat hozzá! Isteni finom.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!